Jak odstranit účet Twitter z telefonu

Vlastnosti vymazání

, stejně jako ostatní špičkové sociální služby nemaže okamžitě, ale po určité době (v tomto případě po 30 dnech). To pro případ, že by se jednalo o omyl nebo jste si to prostě rozmysleli. Během těchto 30 dnů od deaktivace se stačí přihlásit pomocí smazaných přihlašovacích údajů a proces zrušit.

také vám říká, abyste svůj účet nemazali, pokud chcete pouze změnit své jméno nebo e-mail. To můžete provést v nastavení profilu.

Jak odstranit účet z telefonu

Pokud už máte dost množství oznámení, doporučení a nekonečných přímých zpráv, které denně dostáváte, dnes vám nabízíme návod krok za krokem, jak tento problém vyřešit a svůj účet trvale odstranit.

Odstranění nebo deaktivace účtu ?

Než začnete jednat, ujistěte se, že opravdu víte, co chcete udělat. Protože si možná budete chtít od této sociální sítě na chvíli odpočinout, ale v budoucnu ji můžete znovu aktivovat a raději to udělejte se všemi svými informacemi. Pokud ne, přejděte k úplnému odstranění svého účtu na adrese

Měli byste však mít na paměti, že na rozdíl od. který vám umožní smazat váš účet, v nebudete moci tak učinit, alespoň ne přímo. Pokud jste hledali tlačítko „Odstranit“ a nemohli jste ho najít, je to proto, že neexistuje.

V takovém případě byste měli svůj účet deaktivovat, a pokud jej do 30 dnů znovu neaktivujete, tedy nepřihlásíte se, bude váš účet úspěšně smazán. Pokud ji chcete obnovit, poznamenejte si datum smazání, abyste na něj nezapomněli.

Jak deaktivovat účet na ?

Bez dalšího zdržování se podívejte na kroky, které musíte provést, abyste mohli deaktivovat svůj účet. Ať už to děláte přes prohlížeč nebo aplikaci, postup je velmi podobný.

  • Nejdříve musíte přejít do sekce „Nastavení a ochrana osobních údajů“.
  • Po vstupu do systému musíte vybrat svůj účet.
  • Poté vyberte možnost „Deaktivovat účet“.
  • Nakonec klikněte na slovo „Zakázat“.
  • Pro potvrzení akce je třeba zadat heslo.
ČÍST  Jak připojit sluchátka xiaomi k telefonu

Pokud jste postupovali správně, deaktivujte svůj účet a váš účet z této sociální sítě zmizí. Poté začne běžet 30denní přihlašovací lhůta, po které bude váš účet trvale smazán a nebude možné obnovit vaše data.

8 účinných způsobů, jak získat skutečné lajky na Instagramu

Jak vytvořit bezpečné heslo pomocí prohlížeče Google Chrome

Přidat komentář Zrušit odpověď

Kliknutím na tlačítko „Zanechat komentář“ souhlasíte s tím, že zásady ochrany osobních údajů.

Jak odebrat účet na ?

Přihlásili jste se k. sledovat aktualizace a novinky svých přátel nebo známých osobností. Možná jste aktivně přeposílali, označovali, označovali fotografie, tweetovali. Už nějakou dobu si uvědomujete, že jste svůj profil dlouho nenavštívili a nezajímají vás myšlenky ostatních lidí ve 280 znacích. V této situaci je zřejmé, že jej již nepotřebujete, a můžete svůj profil smazat.

Možná jste se rozhodli ji na nějakou dobu zablokovat nebo ji už nechcete používat vůbec? Pokud nevíte, jak odstranit svůj účet na adrese. Podívejte se na podrobné pokyny níže. Obdržíte také důležité informace týkající se zablokování vašeho profilu.

Jak trvale odstranit svůj účet

Je to skvělá platforma pro sociální sítě, kde můžete najít kontakty a zviditelnit se, ale není to pro každého. Možná jste to zkusili a rozhodli jste se, že to není nic pro vás. Platformy sociálních médií však samozřejmě ne vždy umožňují snadno zjistit, jak svůj účet trvale odstranit.

ČÍST  Jak přenášet obrázky z fotoaparátu do telefonu

odstranit, účet, twitter, telefonu

To je vše, co musíte udělat. Ačkoli mnoho platforem sociálních médií ztěžuje jednoduché smazání účtu, je to v. naštěstí je to docela snadné.

Způsob : odstranění na iPhonu

Odstranění účtu v aplikaci iPhone je velmi podobné jako v počítači. Nejprve otevřete aplikaci a ujistěte se, že jste přihlášeni ke správnému účtu.

Na kterékoli obrazovce aplikace byste měli v pravém horním rohu vidět svůj profilový obrázek. Pokračujte a klepněte na něj.

Způsob : odstranění v systému Android

Mazání v systému Android se neliší od mazání v iPhonu, jen nabídky a ikony vypadají trochu jinak.

Nejprve se v levém horním rohu obrazovky zobrazí buď ikona vašeho profilu, nebo známá ikona hamburgeru a třířádkového menu systému Android. Klikněte na něj a v zobrazené nabídce vyberte možnost „Nastavení a soukromí“.

Poté klikněte na „Účet“, sjeďte dolů a vyberte „Deaktivovat účet“, přečtěte si informace a potvrďte, že chcete účet deaktivovat, kliknutím na „Ano“, „Deaktivovat“ a „Deaktivovat“.

Podle následujících kroků se můžete snadno a rychle zbavit svého účtu.

Odinstalovat z počítače

Po uplynutí stanovené doby je účet trvale ztracen, stejně jako všechny tweety a sledující. Dokonce i pokusy o kontaktování administrativy budou neúspěšné, protože vaše data budou zcela vymazána.

Jak odstranit účet z počítače? Postupujte podle následujících kroků:

Na otázku, zda můžete svůj účet z telefonu vymazat, bývala odpověď kategorická: „Ne!“. Odstranění.účtu z telefonu nebylo možné, žádný mobilní klient to neumožňoval. Nyní vývojáři provedli změny a tato možnost je k dispozici pro zařízení se systémem iOS a Android.

Konečné rozhodnutí o vymazání? Můžete bez obav kliknout na tlačítko „Smazat účet“.

How to Delete Account Permanently

Možnost deaktivace účtu na sociální síti je k dispozici na počítačích i mobilních platformách, proto existuje několik pokynů.

ČÍST  Jak dát heslo do složky iPhone

Stejně jako u prvního způsobu vás systém upozorní na důsledky provedených akcí a také vám sdělí, kde můžete změnit název účtu a připojenou e-mailovou adresu. Posledním krokem je kliknutí na tlačítko „Zakázat“ a přijetí změn.

  • Otevřete com/login nebo aplikaci “ pro iOS“ nebo “ pro Android„.
  • Zadejte své přihlašovací údaje.
  • Před přihlášením se zobrazí oznámení s žádostí o potvrzení, že chcete obnovit svůj účet.
  • Otevřete stránku účtu Google.
  • Na navigačním panelu vlevo klikněte na Data a Přizpůsobit.
  • V části Stažení, odstranění a naplánování vyberte možnost Odstranit službu nebo účet.
  • V části Odebrat účet Google vyberte možnost Odebrat účet.

Jak odstranit účet na

je již dlouho zásobárnou zajímavých nápadů, hranou kreativity a textových experimentů. A právě tato rozmanitost se bohužel stala hlavním problémem služby. od čtení nekonečné korespondence se nelze odtrhnout. Musíte si najít čas na studium a práci. Co dělat? Je jediným řešením smazání účtu v aplikaci ? Nemusíte se hned uchylovat k tak radikálním metodám, můžete se pustit do „sebepropagace“, ale pokud na to síla vůle nestačí, pak není jiná možnost.

K odstranění nedojde okamžitě. Po deaktivaci profilu jsou informace uloženy na serveru po dobu třiceti dnů. Během této doby lze data obnovit. Po jednom měsíci bude zahájen proces úplné deaktivace. Před odstraněním účtu na věnujte pozornost:

  • Pro změnu url stránky nemusíte profil mazat. Proveďte to v nastavení;
  • Po deaktivaci se informace o profilu zobrazí ve vyhledávačích. Služba nemá nad vyhledávači žádnou kontrolu.

Podívejme se, jak deaktivovat a jak odstranit účet z telefonu.

| Denial of responsibility | Contacts |RSS